mandag den 6. september 2010

Musik update: Kevin Reynolds

Canadiske Kevin Reynolds kvalificerede sig godt nok ikke til Vinter OL i hjemlandet, men han gjorde sig alligevel bemærket, da han overraskende vandt det korte program ved Four Continents Championship 2010 i Sydkorea og samlet set tog bronze. Vaughn Chipeurs tilbagetrækning fra VM betød Reynolds første tur til VM - her endte han på en 11. plads og hjalp dermed Canada til at vinde 3 startpladser (2 direkte) i herrernes disciplin til VM 2011. Han er kendt for sine quad-spring og har pt. quad tåloop og quad salchow i sit repetoire, men overvejer at tilføje en quad loop (hvilket ville gøre ham til den første herre til at lande springet)!

Han beholder sit korte program til "Moanin'" af Art Blakey og The Jazz Messengers, men planlægger at udføre 2 quads her, hvilket er blevet lovligt fra denne sæson. Er han succesfuld i sit forsøg, vil han også blive den første herre til at fuldføre denne bedrift. Det lange program er til en medley af Strauss musik. Begge programmer er koreograferet af Shae-Lynn Bourne, som virkelig har hjulpet ham med sin præsentation.

Hans mål for sæsonen er at forbedre sine Grand Prix placeringer i forhold til forrige sæson samt kvalificere sig til VM, hvor han vil placere top 10. Reynolds skal deltage i Grand Prix'erne Skate Canada og Trophée Eric Bompard.

(Kilde: pjkwong.com)

Yuna Kim flytter til USA

Yuna Kim med Michelle Kwan ved isshowet All That Skate i Sydkorea. (Foto: AP PHOTO)

Yuna Kims managementbureau har annonceret, at Kim i dag flytter sin træningsbase fra Toronto til Los Angeles i USA. Forrige uge havde hun rykket til The Granite Club i Toronto, men dette var vist kun for at få koreograferet sit korte program med Shae-Lynn Bourne.

Kim vil nu træne ved Michelle Kwans familieejede skøjtebane The East-West Ice Palace i LA-forstaden Artesia City. Dette er dog kun hendes midlertidige træningssted, indtil hun kan finde en træner.

Måske vi får mere at vide i morgen, hvor Kim og Kwan holder en pressekonference for at promovere All That Skate LA.

(Kilde: NATE (koreansk))