lørdag den 18. april 2015

World Team Trophy 2015 - samlet holdresultat

Podiet ved World Team Trophy 2015 (foto: EFE).

World Team Trophy 2015 sluttede i dag, og det blev en neglebidende konkurrence til enden.

For tredje gang i konkurrencens historie kunne USA snuppe holdsejren, og det skyldes selvfølgelig deres all-around styrke i de fire discipliner - derudover klarede de i nogle segmenter bedre end forventet.

Rusland tog sølv, og faktisk var de kun ét point bagud USA. Under det gamle format havde de faktisk taget guld, men de kan trøste sig med, at de dog endelig kom på podiet.

Værtsnation Japan kunne tredje gang snuppe bronze. Trods sidstepladser i både parløb og isdans gjorde deres singles løbere altså nok til at komme på podiet og endda med en god margin.

Team Canada tog en 4. plads trods særdeles stærke placeringer i parløb og isdans. Dette vægtes dog ikke så højt som singles, og her skuffede Canada med lave placeringer.

Kina tog en 5. plads. De havde nogle topplaceringer, men tre sidstepladser i singles skadede. Frankrig var stærke i isdans, men de kunne simpelthen ikke konkurrere med de andre nationer i de tre andre discipliner, og det medførte en 6. plads.