mandag den 10. maj 2010

Mao Asada vender tilbage til Lori Nichol som koreograf

Der er stadig måneder før den nye skøjtesæson starter, men vi fans kan allerede begynde at spekulere over hvad vores yndlingsskøjteløbere vil finde på til næste sæson.

Mao Asada har bekendtgjort, at hun vender tilbage til Lori Nichol som koreograf for sit lange program. Canadiske Nichol er formentlig den mest brugte koreograf i kunstskøjteløb pt., og hun plejede da også i sin tid at koreografere de fleste af Asadas programmer.

Russiske Tatiana Tarasova forsvinder ikke helt fra radaren, da hun stadig beholder jobbet som Asadas koreograf, denne gang kun for det korte program. Asada har endnu ikke valgt musik, men siger at hun til næste sæson vil skøjte til noget "langsomt". Tarasovas programmer til Asada denne sæson blev af mange (inklusiv mig) anset for at være for overvældende og tunge for Asada, men Tarasova er dog i stand til at koreografere nogle super gode ting til Asada bl.a. gallaprogrammet til "Caprice" eller det korte program fra sæson 07/08 til soundtracket fra "Ladies in Lavender".

Slå ventetiden ihjel ved at se Asadas nok mest roste program, nemlig hendes korte program fra 06/07-sæson til Chopins "Nocturne No. 2 in E flat major Op. 9-2" koreograferet af Lori Nichol.


(kilde: BREITBART)