tirsdag den 5. marts 2013

Kostumer 2012-13: Christina Gao

Christina Gao har denne sæson vist sig at være en af de mere pålidelige amerikanske damer hvad angår spring, men hendes kostumer har ligeledes været pålidelige... elegante. Gao's langlemmede fremtoning på isen understreges af underspillede kostumer (designet af Josiane Lamond).

Kort program

Musik: "Close Without Touching" af Davis Arkenstone


Gao og hendes hold valgte "Close Without Touching" i håb om at IKKE ende på endnu en 5. plads ved U.S. Nationals. Dette mål blev ikke opfyldt, men i det mindste var kostumet en fuldtræffer. Hendes mørkelilla kjole med lange ærmer og draperet overdel passer særlig godt til den sørgmodige musik, og det asymmetriske snit samt de glimtende lyslilla blomster giver kjolen et passende asiatisk snert. Fik jeg sagt, at jeg elsker lilla?

Mine bedømmelse: 9.00/10.00

Det lange program

Musik: "Libertango" af Astor Piazzolla


Gao beholdte sit lange program til en tango fra forrige sæson, og ved Grand Prix'erne var det også det gamle kostume hun benyttede. Den røde kjole havde ligesom den anden kjole også lange gennemsigtige ærmer, men den var lidt mere travl med glimmer og små blomster på brystet og ned til slidsen samt ved den åbne ryg og håndleddene. Snittet på kjolen klæder hende, men jeg finder chokeren unødvendig.

Min bedømmelse: 7.50/10.00



Ved U.S. Nationals og Four Continents bar Gao et nyt kostume - her i tangoens anden favoritfarve, sort. Kjolen havde også lange gennemsigtige ærmer, men disse var ekstra lange, og kjolens snit var generelt en smule anderledes med V-udskæring og et asymmetrisk flagrende skør. Sort kan nemt blive lidt kedeligt, men det undgår hun ved at overstrø kjolen med sølv, sorte og røde blomsterlignende applikationer.

Min bedømmelse: 8.00/10.00